Woonstijl
Soft Industrial

Hou je van robuust en stoer, maar ook van sfeervol en gezellig? Dan is de woonstijl Soft Industrial wat voor jou. Een tijdloze basis met een stijlvolle twist en helemaal van nu. Benieuwd of deze woonstijl bij jou past en hoe je dit kunt doorvoeren in jouw interieur? Doe de Woonstijlen Quiz en ontvang een persoonlijk moodboard!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Sfeervol industrieel


Wie zegt dat soft en stoer niet samengaan? Robuuste muren, een betonlook vloer, metalen stellingkasten, maar ook planten, vloerkleden en kleurrijke meubels. Het is allemaal toegestaan in een Soft Industrial interieur. Want, industrieel is alles behalve kil en sfeerloos. Integendeel zelfs. Dit industriële interieur is juist ontzettend sfeervol en hip volgens de laatste trends. De softe ondertoon in deze woonstijl zorgen voor een fijne sfeer in dit stoere interieur.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Stoere uitstraling

Vintage vondsten krijgen een tweede leven in deze woonstijl en doen dienst als prachtige woonaccessoires. De meest praktische dingen worden prachtige eyecatchers. Een bijzettafel bijvoorbeeld die de show steelt door zijn prachtige design. Ook wordt er veel gewerkt met contrasten, waardoor het oog continue op een fijne manier geprikkeld wordt. Je raakt nooit uitgekeken in je eigen interieur.  Het is een stoere uitstraling waarin je je meteen thuis voelt en die je gemakkelijk eigen kunt maken met vintage meubels en accessoires. En dat terwijl de basis juist erg rustig en natuurlijk is. Een perfecte combinatie tussen rust en spanning.

Soft Industrial in jouw interieur

Natuurlijke tinten
Maak gebruik van donkere, natuurlijke tinten als basis. Denk hierbij aan zwart, grijs en bruin. Combineer dit met patronen om het geheel op te vrolijken.  

Kies stoere (grote) planten
Combineer deze kleuren en patronen met veel groen voor een stoer én sfeervol interieur. Een combinatie van veel grote en kleine planten vormen een urban jungle.

Gebruik stoere materialen
Materialen als staal, metaal, beton en hout komen veel terug in een stoer interieur. Deze maken van jouw stoere interieur een robuust geheel.  

Voeg vintage vondsten toe
Een vintage platenspeler, een oude lockerkast of antieke accessoires zijn allemaal vintage vondsten die je interieur stoerder maken. Bij een kringloopwinkel scoor je ze voor bijna niets.

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD