Woonstijl
Pure Natural

Met Pure Natural haal je de natuur naar binnen. Deze rustgevende woonstijl heeft een basis van zachte tinten en natuurlijke materialen, waardoor het interieur een oase van rust uitstraalt. Benieuwd of deze woonstijl bij jou past en hoe je dit kunt doorvoeren in jouw in woning? Doe de Woonstijlen Quiz en ontvang een persoonlijk moodboard!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Natuurlijk genieten


De woonstijl Pure Natural laat zich kenmerken door het lichte thema dat door het gehele interieur te zien is. Je zult niet snel donkere kleuren of harde materialen zien in deze stijl. Door de natuurlijke materialen en kleuren in je interieur staat deze helemaal in harmonie met de natuur. Jouw Pure Natural interieur is de plek waar je volledig tot rust komt en je een fijn gevoel ervaart. De lichte tinten en zachte, natuurlijke materialen zorgen voor een aangenaam gevoel en stralen rust en eenheid uit.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Rustgevend interieur

Laat zoveel mogelijk daglicht binnenkomen om het lichte thema van deze woonstijl nog meer te benadrukken en de lichte kleuren en materialen beter uit te laten komen. Alles in dit interieur heeft een zachte touch. Dit zorgt voor een ontspannen en puur natuurlijk gevoel. Om het allemaal net wat speelser te maken, kun je spelen met verschillende soorten materialen.

Pure Natural in jouw interieur

Ga voor een natuurlijke basis
De woonstijl Pure Natural kenmerkt zich door een neutraal kleurenpalet. Ga dus voor natuurlijke kleuren, maar combineer wel verschillende lichte tinten om het wat speelser te maken.

Laat ronde vormen terugkomen  
Ronde vormen geven je interieur direct een rustige en gezelligere sfeer. Ze doorbreken het strakke en harde van rechte lijnen.  

Zorg voor veel lichtinval
Ga voor raamdecoratie die veel lichtinval toelaat. Semi-transparante vouwgordijnen bijvoorbeeld of inbetweens. Hiermee accentueer je de zachte tinten in je interieur.

Schaf accessoires en meubels aan van natuurlijke materialen

Materialen als leer, wol, linnen en hout mogen niet ontbreken in een natuurlijk interieur. Neem ze ook mee in het vloerkleed. Een hoogpolig vloerkleed zorgt direct voor sfeer.

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD