Woonstijl
Happy Young

Felle kleuren, gedurfde accessoires en een opvallende basis: dat is Happy Young. Het leven is een feestje, net als je interieur. Dus haal die kleurrijke vaas uit de kast en breng wat persoonlijkheid in je interieur. Benieuwd of deze woonstijl bij jou past en hoe je dit kunt doorvoeren in jouw interieur? Doe de Woonstijlen Quiz en ontvang een persoonlijk moodboard!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Kleurrijk eigenwijs


Een vrolijk interieur vol kleur, waarin volop wordt geleefd en gespeeld. Zet een stap in een Happy Young interieur en je voelt een boost van energie. De inrichting is mooi en vrolijk, maar vooral ook functioneel. Grote, artistieke meubels en kleurvlakken staan centraal. Een ietwat eigenwijze stijl waarin alles mag. Het is een feest voor het oog van iedereen die van kleuren houdt. Jouw interieur wordt zo een weerspiegeling van je vrolijke en energieke zelf. Durf hierbij te experimenteren met kleurcombinaties en materialen die niet perse voor de hand liggen.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Vrolijke sferen

Werk met uitersten, zoals scherpe contrasten. Jouw creativiteit mag helemaal de vrije loop gaan. Het is immers jóúw interieur. Zorg dus ook zeker voor een persoonlijke touch. Het belangrijkste bij het samenstellen van jouw Happy Young interieur is dat je er ook daadwerkelijk blij van wordt. Ga voor kleuren waar je gelukkig van wordt, een funky bank waar je al jaren met veel plezier op zit en een gezellig vloerkleed op maat bijvoorbeeld. Combineer daarbij werk van echte designers met zelfgemaakte of vintage meubels en accessoires.

Happy Young in jouw interieur

Ga voor en zachte basis
Zorg ervoor dat je een frisse, zachte tint kiest als basis voor je interieur. Zo vorm je ondanks het speelse, kleurrijke effect van deze woonstijl toch een rustig en modern geheel.

Kies opvallende eyecatchers
Een groot meubel in een vrolijke kleur, opvallende gordijnen of een vloer in een kleur die er direct uitspringt: allemaal zijn ze perfect als basis voor een Happy Young interieur. Zorg ervoor dat deze opvallende elementen helemaal bij jou passen.

Vind het juiste contrast
Na het kiezen van een basiskleur, kun je jouw creativiteit uiten in het bij elkaar zoeken van verschillende accessoires en meubels in contrasterende kleuren. Hoe gekker, hoe leuker.

Maak het eigen
Combineer meubels en accessoires van winkels met zelfgemaakte eyecatchers. Een kleurrijk zelfgeschilderd schilderij, gebakken pot of gehaakt vloerkleed. Een persoonlijke touch maakt van het interieur jouw interieur.

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD