Woonstijl
New Classic

De klassieke stijl is elegant en tijdloos. Met de woonstijl New Classic wordt het prachtige van toen gecombineerd met het comfort en de luxe van nu. Benieuwd of deze woonstijl bij jou past en hoe je dit kunt doorvoeren in jouw interieur? Doe de Woonstijlen Quiz en ontvang een persoonlijk moodboard!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Prachtig Klassiek


In de woonstijl New Classic staan authentieke details pal naast moderne meubels. Waardoor het mooie van toen en het fijne van nu ineens samen een stijlvol, tijdloos interieur vormen. Het is een combinatie van de schoonheid van vroeger met het comfort en de luxe van nu. Zo is jouw interieur tijdloos en van alle gemakken voorzien. Klassieke meubels gaan hand in hand met moderne kleuren en antieke accessoires met moderne gordijnen, want een ding is zeker: mooi staat altijd bij mooi.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Romantische sferen

Luxe en elegantie zijn de toverwoorden wanneer het aankomt op een klassieke stijl. Romantische sferen met sierlijke vormen voeren de boventoon, maar kunnen bij de New Classic stijl ook zeker gecombineerd worden met strakke, moderne lijnen van vandaag de dag. Speel met de combinatie van deze twee uiteenlopende stijlen en vind jouw eigen midden. Bij deze hippe klassieke stijl draait het juist om het opzoeken van de grenzen binnen twee verschillende woonstijlen. Om die vervolgens te combineren tot een prachtig, tijdloos geheel waar jij je helemaal thuis voelt.

New Classic in jouw interieur

Gebruik zachte tinten
Soft tinten zoals lichtgrijs, zand beige en poeder roze vormen de basis van jouw New Classic interieur. Pas deze toe op de muren en meubels, maar vergeet ook zeker de vloer en het plafond niet.

Creëer matte kleurvlakken
Matte kleurvlakken maken je klassieke interieur moderner. Gebruik klassieke, softe tinten en maak deze hip door strakke lijnen. Doe dit bijvoorbeeld met een rechthoekig vloerkleed.

Luxe materialen
Gordijnen van een verfijnde stof zien er luxe uit. Kies voor een semi-transparante variant in een roze tint voor een extra romantische sfeer.

Maak het af met ronde vormen
Een ronde, gouden spiegel of een ronde eettafel van mooi, donker hout tilt jouw klassieke interieur naar een nog hoger niveau en maken het eigen. Daarnaast zorgen ronde vormen voor een sierlijk en romantisch geheel.

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD