Woonkamer

Zo Vind je het Perfecte Vloerkleed voor Ieder Interieur

Thursday, October 3, 2019

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!
Hoe kun je beter sfeer en warmte creëren dan met een vloerkleed dat past bij de stijl van jouw interieur? Een perfect vloerkleed op maat kan jouw interieur helemaal compleet maken. En is nog eens heerlijk zacht en comfortabel ook. Wij leggen je uit hoe je bij onze verschillende woonstijlen een perfect vloerkleed vindt.

Soft Industrial

Denk maar niet dat een vloerkleed van Desso alleen is weggelegd voor interieurs met een klassieke, warme touch. Een stonewashed vloerkleed kan bijvoorbeeld met zijn verwassen look juist iets stoers toevoegen aan een industrieel interieur. Ook zou je voor een strak uitgesneden, laagpolig zwart vloerkleed kunnen gaan. Dit voegt meteen iets toe aan de rauwe sferen van je interieur. Houd er met je keuze voor een vloerkleed in jouw Soft Industrial rekening mee dat een rechthoekig kleed het stoere karakter van de ruimte het best benadrukt.


Happy Young

Hou je juist van een interieur vol softe kleuraccenten? Dan is een vloerkleed met een lichte kleurtint waarschijnlijk precies wat je wilt. Mint bijvoorbeeld een erg mooie kleur voor een vloerkleed in een Happy Young interieur. Het valt direct op, maar heeft wel een zachte ondertoon. Zorg er wel voor dat de kleuren uit het vloerkleed op andere plekken in je interieur terugkomen. Zo maak je van de verschillende kleurencombinaties een mooi geheel.

Maak van verschillende kleurencombinaties een mooi geheel door alle kleuren gelijkmatig door te voeren in je gehele interieur.

Pure Natural

Ga je liever voor neutrale kleuren in je interieur? Kies dan voor een zacht, hoogpolig kleed in een natuurlijke tint. Dit is heerlijk zacht aan je voeten en makkelijk te combineren in je interieur. Ook kun je kiezen voor een kleed in een natuurlijke kleur met een ingeweven patroon in grijs of zwart om er een echte eyecatcher van te maken.

Modern Minimal

Een tapijt in aardetinten als zand, gebroken wit of leemgrijs past perfect in een minimalistisch interieur. De zachte tinten voegen meteen een luxegevoel toe aan de ruimte.  Wees niet bang om voor een kleed met een patroon te kiezen. Dit geeft juist een speciale touch aan jouw minimalistisch gestylde ruimte.

New Classic

Een luxe uitstraling past zeker in de woonstijl van New Classic! Ga je voor deze stijl? Dan is een visgraat geweven tapijt precies wat je nodig hebt. Ga hierbij vooreen uitvoering met ton sur ton van zacht bruine kleurtinten om een chique touch te geven aan de ruimte. Of kies voor een kleed met prachtige dessins en diepe kleuren die veel luxe uitstralen.


Een vloerkleed op maat

Heb je een keuze gemaakt in het type kleed dat je wilt? Dan is het van belang om ervoor te zorgen dat deze ook écht in de ruimte past. Een vloerkleed op maat is dan precies wat je nodig hebt. Deze kan alle losse elementen in de ruimte met elkaar verbinden en zorgt direct voor een gevoel van eenheid in je interieur.

Vraag naar de mogelijkheden voor een vloerkleed van Desso op maat bij een interieurwinkel bij jou in de buurt en realiseer zo het perfecte vloerkleed voor jouw woonruimte.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.