Inspiratie

Zo vind je het perfecte vloerkleed dat past in elke ruimte

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Het vinden van het juiste vloerkleed kan op zijn tijd een lastig opgave zijn. Past het kleed wel in deze kamer? Kleurt het wel goed bij de rest van de meubelen? Heeft het wel een fijne vorm en textuur? Elke ruimte heeft zijn eigen dynamiek en eigenschappen. Een bijpassend vloerkleed vinden kan flink lastig zijn. Wij helpen je graag met het vinden van hét perfecte vloerkleed! 

Woonkamer

De woonkamer - is het hart van je huis. Heb je kinderen? Dan zul je vast oplettend zijn, want wat kunnen ze lekker kliederen! Je bent van mening dat het vloerkleed van goede kwaliteit moet zijn en tegen een stootje kan. Maar het allerbelangrijkste vind je een comfortabel tapijt! Parade- en Desso- vloerkleden staan bekend om hun comfort en ze makkelijk te reinigen. Ideaal voor een gezin met kinderen!

Slaapkamer

Natuurlijk is er niks erger dan je comfortabele bed uit te springen in de morgen, om vervolgens op een ijskoude vloer te stappen. Een vloerkleed voor de slaapkamer moet voorkomen dat je koude voeten krijgt in de ochtend. Denk bijvoorbeeld aan hoogpolige- of wollen vloerkleden; deze zijn aangenaam en passen bij de esthetiek van een slaapkamer.

Kinderkamer

Met een vloerkleed voor in de kinderkamer wil je de fantasie van je kind de vrije loop laten gaan. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een kleurrijk vloerkleed neer te leggen. Of een vloerkleed met een leuk thema! Thema’s zoals: dieren, hartjes, sterren en steden zijn erg populair bij kinderen en passen goed in de kinderkamer.

Werkkamer

We werken tegenwoordig steeds vaker thuis. Daarom is eengoed vloerkleed voor in de werkkamer geen overbodige luxe. Een vloerkleed in de werkkamer moet niet te stug zijn. Dan kun je niet heen en weer schuiven op je bureaustoel. U zit vast niet altijd even stil! Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van een vloerkleed voor in je werkkamer. Daarnaast moet het tapijt de. sfeer van de ruimte ten goede doen en niet te fel zijn bijvoorbeeld. Vloerkleden van Bonaparte zijn een geschikte keuze voor in de werkkamer!

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.