Woonkamer

Zo maak jij je winterproof woonkamer

Thursday, September 16, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Winter is coming: Heerlijk knus binnen in winterproef woonkamer om voor de kou van buiten te vluchten. Nu de winter om de hoek staat en het buiten toch echt kouder is wordt het tijd voor en winterproof interieur. Maar hoe creëren we een warm interieur? Wij geven je de tips om goed de winter door te komen.

Winterproof interieur kleuren

De sfeer van het interieur wordt bepaald door het kleurgebruik. Een warm en knus interieur vraagt om natuurlijke kleuren en aardtinten. Je kan denken aan kleuren zoals, donkergrijs, taupe, beige, bruin of oranje. Je kan deze kleuren eenvoudig combineren met de rest van het interieur. Denk aan dekentjes, kussens, kaarsen of vazen of bloemen. Zo kan je mooi schuiven in de woonstijl en heb jij je winterproof woonkamer zo gepiept!

 

Winterproof interieur materialen

Niet alleen kleur is de cruciaal voor het interieur, ook materialen spelen een belangrijke rol. Zowel kleur als materialen zorgen voor het neerzetten van de juiste sfeer in de woonkamer. Zo is hout een mooi natuurlijk product die zorgt voor een warme uitstraling in een ruimte. Dit kan je ook in accessoires zoals een krukje, bankje, boomstammen of takken teruglaten komen. Ook kan een dik vloerkleed van wol de juiste knusse sfeer uitstralen in de winterproof woonkamer.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.