Inspiratie

Welke woonstijl past bij jou?

Tuesday, June 13, 2023

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Je bent je huidige interieur zat, maar vind het lastig om te bedenken wat je dan wél mooi vindt. Al helemaal met zoveel verschillende opties. Herkenbaar? Geen zorgen, wij zullen je in deze blog helpen met het vinden van een woonstijl die bij jou past! Het is belangrijk om een woonstijl te vinden die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en een omgeving creëert waarin jij je thuis voelt. In deze blog introduceren we 5 woonstijlen en leggen we uit waarom deze woonstijl goed bij iemand past. Van New classic tot Soft industrial. Lees snel verder om jouw woonstijl te ontdekken.

New classic 

In de woonstijl New Classic komen authentieke details samen met moderne meubels, waardoor het mooie van toen en het fijne van nu ineens samen een stijlvol, tijdloos interieur vormen. Door de klassieke meubels met moderne kleuren en accessoires te combineren ontstaat er een harmonieus geheel. Ben jij iemand die houdt van een interieur dat zowel elegant als modern is, dan is New Classic de perfecte keuze voor jou. Het tijdloze karakter van deze woonstijl zorgt ervoor dat je interieur er altijd verfijnd en stijlvol uitziet. 

Modern minimal 

Rust, ruimte, licht en ontspanning, daar draait het om bij de minimalistische woonstijl: Modern Minimal. Deze stijl kenmerkt zich door een strakke, overzichtelijke tijdloze stijl, waarin eenvoud en functionaliteit erg belangrijk zijn. Natuurlijke materialen zoals licht hout, wol en katoen voeren de ondertoon, samen met lichte aardetinten zoals beige. Ook marmer en wit passen goed in dit interieur. Is jouw levensmotto ‘keep it simple’ en word je helemaal gelukkig van een clean interieur? Kies dan voor de woonstijl Modern Minimal. 

Happy young

Ben je niet zo van het rustgevende interieur en mag jouw woning wel wat kleur en levendigheid gebruiken? Dan is de woonstijl Happy Young een goede keuze voor jou! In dit interieur wordt er volop geleefd en gespeeld. Het interieur bruist van energie en creativiteit, met grote artistieke meubels en gedurfde kleurvlakken als eyecatchers. Het is een wat eigenwijze stijl waarin alles kan en mag. Ga experimenten met kleurcombinaties en bijzondere materialen! Zo wordt jouw interieur een weerspiegeling van jouw vrolijke en energieke persoonlijkheid.

Soft Industrial

Denk je nu ‘ik wil mijn interieur een wat stoerdere uitstraling geven, maar ook een gezellige sfeer creëren.' Dat kan met de woonstijl Soft Industrial. Denk bij deze stijl aan een betonlook vloer, metalen stellingkasten in combinatie met zachte accenten zoals planten, vloerkleden en kleurrijke meubels. Het resultaat? Een industrieel interieur dat warmte en sfeer uitstraalt. Soft industrial past bij mensen die houden van de trendy industriële stijl, maar tegelijkertijd ook willen zorgen voor een gezellige sfeer in hun woning. Herken jij jezelf hierin? Tover je woning dan om in een Soft Industrial sfeer! 

Pure Natural 

De naam zegt het al, Pure Natural laat zich kenmerken door pure en natuurlijke elementen. Denk aan lichte kleuren, zachte stoffen en organische materialen. Deze woonstijl is perfect voor mensen die even willen ontsnappen aan de drukte in het dagelijkse leven. Je komt met deze interieurstijl dus helemaal tot rust in je eigen woning!  Door houten, bamboe of rieten meubels te combineren met een zacht licht tapijt of een fijne bank kan je jouw woning een oase van rust omtoveren. Jouw interieur staat met deze stijl in harmonie met de natuur. 

Bij thuisinwoonstijlen zorgen wij ervoor dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd, omdat je dat verdient. Onze expertise en liefde voor het vak worden met toewijding in onze producten verwerkt, zodat jij het verschil merkt. We bieden niet alleen hoogwaardige vouwgordijnen, maar ook een vakkundige montage door onze professionals. Met onze vouwgordijnen creëer je niet alleen een comfortabel huis, maar voeg je ook een vleugje luxe toe aan je interieur. Vertrouw op onze deskundigheid en geniet van het comfort dat wij bieden.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.