Inspiratie

Wat kan niet in je interieur ontbreken in 2022?

Friday, February 11, 2022

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Wat kan niet in je interieur ontbreken in 2022?

We staan nog maar net aan het begin van een nieuw jaar, maar de interieur trends vliegen je al om de oren. De ene na de andere trend passeert de revue en met alle mooie inspiratie kan het nog al eens lastig zijn om in te blijven zien wat nu écht bij jouw interieur past en welke trend je beter kunt laten schieten. Om het je makkelijker te maken, leggen wij je een overzicht voor met de woontrends van 2022 die je niet wilt missen per woonstijl.

Modern Minimal
Japandi is dé minimalistische trend van 2022. Eentje die zeker niet mag ontbreken in jouw Modern Minimal woonstijl. Japandi is een mix tussen Japanse en Scandinavische invloeden in het interieur. Lichte kleuren, natuurlijke materialen en ronde vormen staan centraal. Denk bijvoorbeeld aan licht houten jaloezieën en een rond vloerkleed in een aardetint. (Te veel) accessoires laat je liever achterwege om rust, eenvoud en stilte te vormen.

New Classic
In een New Classic interieur mag je komend jaar wat meer de grenzen opzoeken. De kunstwereld wordt een grote inspiratiebron en daarom mogen asymmetrische vormen, gedurfde patronen en sculpturale meubels niet ontbreken. En daar blijft het niet bij. Handgemaakte meubels en ambacht zijn net zo belangrijk. Een klassiek houten vloer gemaakt door echte vakmannen is een mooie eyecatcher.

Happy Young
Een ieder die vrolijk wordt van een kleurtje in zijn of haar woning kan dit jaar zijn lol op! Felle kleuren mogen weer in jouw Happy Young interieur en gaan we zelfs in veelvoud terugzien. Een behang in een happy tint is een goede keuze, maar denk ook eens aan raamdecoratie in een trendy kleurtje of een vloerkleed met een gedurfd, kleurrijk patroon.

Pure Natural
Imperfecte lijnen en veel organische vormen, zijn de basis van jouw Pure Natural interieur. Deze ronde vormen zie je in het interieur bijvoorbeeld bij hoekbanken met ronde leuningen, maar kun je ook goed terug latenkomen in je vloerkleed. Kies dan vooral voor lichte aardetinten die het gevoel van de natuur binnen halen. En het liefst ga je dan ook voor een hoogpolig, zachte variant. Aaibaar is namelijk ook de trend dit jaar.

Soft Industrial
In een Soft Industrial interieur staat dit jaar duurzaamheid voorop. Een mooie houtlook PVC vloer met een lange levensduur en de juiste combinatie van raamdecoratie voor een isolerend effect zijn een must. Natuurlijk zijn planten ook dit jaar weer jouw grootste vriend in een industrieel, sfeervol interieur.

Wil je deze trends ook eens van dichtbij zien? Kom langs in de winkel en laat je inspireren! We staan voor je klaar!

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.