Vloeren

Vloeren tips voor een nieuw interieur

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Is jouw woning toe aan vernieuwing? En heb je de meubels al uitgekozen, maar is de vloer wat gedateerd? Euretco heeft allerlei vloer-specialisten in huis voor een frisse look. Ze komen in alle verschillende soorten en maten. Voor ieder New Classic interieur!

Inspelen op woontrends
Soms is je huis toe aan een fris interieur. De nieuwste woontrend is New Classic; een mix van trendy meubelen met klassiek woon textuur. Je kunt gemakkelijk warme kleuren mixen met een retro design door een vloer te kiezen die het geheel samenbrengt.

Denk aan een warm hoogpolig tapijt in combinatie met een houten vloer. Het tapijt midden in de kamer is een baken van rust, tussen de texturen van het hout. Houd je het liever wat klassieker? Kies dan voor een marmeren vinyl vloer met een zacht gekleurd tapijt. Vinyl is ideaal voor in de gehele woning, want het is vochtbestendig en geleid warmte.

Je kunt ook spelen met goud en zilver. Door ornamenten van deze kleur in je huis toe te voegen. In combinatie met een vloertapijt met patronen. Een bloemenprint dat bewust vervaagt is kan een mooie toevoeging zijn.



Twee vloeren
Nog een tip: kies voor twee vloeren, gelaagd op elkaar. Laat een vinyl vloer aan de ondervloer vastlijmen (of doe het zelf, als je handig bent). Bevestig bovenop een mooi gelakt parket en daarmee houdt uw woning warmte vast, is de ondervloer vochtbestendig en het geheel geluiddempend. Een retro lounge stijl met ronde, gekleurde sofa’s en een grote bank in zachte pastelkleur speelt precies in op de huidige woontrends!

Laat u adviseren in één van onze filialen!

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.