Inspiratie

Verticale of houten jaloezieën? Kijk hier welke jaloezieën het beste bij jou past!

Thursday, October 21, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Wil jij weten welke soort jaloezieën het beste bij je past? Met onze selectie uit verticale, horizontale en houten jaloezieën helpen wij jou met inzicht krijgen van de verschillende eigenschappen. Lees verder om ze te ontdekken!

 

Verticale jaloezieën

Om je privacy en lichtinval ultiem te kunnen bedienen zijn verticale lamellen een ideale keuze. De jaloezieën worden in kleine stappen versteld, maar kunnen ook volledig worden ingetrokken.

De verticale jaloezieën kunnen helemaal naar jouw wensen worden gedraaid. Of je nu van de pastelkleuren bent of meer een natuurlijke aardtinten in huis wilt. Luxaflex is een van onze merken die een exclusief aanbod heeft van kunststof tot aluminium. Zo kunnen wij jou helpen om de perfecte jaloezie te vinden.

Horizontale jaloezieën

Metallic jaloezieën of houten jaloezieën? Het kan beide met de horizontale jaloezieën van Luxaflex. De jaloezieën kunnen op maat gemaakt worden en zijn daarom eenvoudig te onderhouden. Dus hou jij van eenvoudig schoonmaken, dan is een horizontale jaloezie de beste keuze voor jou.

Nu het buiten wat kouder wordt zijn aluminium jaloezieën ideaal als isolatie. Deze jaloezieën zijn van aard al warmt werend, dus fijnvoor de koude periode die om de hoek staat.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn de meest diverse jaloezieën die er zijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten, in diverse kleuren en uiteenlopende structuren. De houten jaloezieën zijn prettig in gebruik door de natuurlijke lichtinval en past daarom in elke kamer. Het geeft een natuurlijke warme sfeer in huis of dit nou in de woonkamer, badkamer of slaapkamer is.

Naast de prettige sfeer zijn houten jaloezieën ook heel praktisch. Zo zijn ze eenvoudig schoon te houden en dat met alleen een vochtig doekje. De jaloezieën zijn op maat te maken en beschikbaar in twee breedtes. Je kan dus gemakkelijk zelf bepalen hoeveel zonlicht erbinnen wordt gelaten.

Ben jij overtuigd om nu een houten jaloezie aan te schaffen of heb je nog vragen over de selectie jaloezieën? Onze specialisten helpen je graag verder!

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.