Inspiratie

Verticale of houten jaloezieën? Kijk hier welke jaloezieën het beste bij jou past!

Thursday, October 21, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Wil jij weten welke soort jaloezieën het beste bij je past? Met onze selectie uit verticale, horizontale en houten jaloezieën helpen wij jou met inzicht krijgen van de verschillende eigenschappen. Lees verder om ze te ontdekken!

 

Verticale jaloezieën

Om je privacy en lichtinval ultiem te kunnen bedienen zijn verticale lamellen een ideale keuze. De jaloezieën worden in kleine stappen versteld, maar kunnen ook volledig worden ingetrokken.

De verticale jaloezieën kunnen helemaal naar jouw wensen worden gedraaid. Of je nu van de pastelkleuren bent of meer een natuurlijke aardtinten in huis wilt. Luxaflex is een van onze merken die een exclusief aanbod heeft van kunststof tot aluminium. Zo kunnen wij jou helpen om de perfecte jaloezie te vinden.

Horizontale jaloezieën

Metallic jaloezieën of houten jaloezieën? Het kan beide met de horizontale jaloezieën van Luxaflex. De jaloezieën kunnen op maat gemaakt worden en zijn daarom eenvoudig te onderhouden. Dus hou jij van eenvoudig schoonmaken, dan is een horizontale jaloezie de beste keuze voor jou.

Nu het buiten wat kouder wordt zijn aluminium jaloezieën ideaal als isolatie. Deze jaloezieën zijn van aard al warmt werend, dus fijnvoor de koude periode die om de hoek staat.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn de meest diverse jaloezieën die er zijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten, in diverse kleuren en uiteenlopende structuren. De houten jaloezieën zijn prettig in gebruik door de natuurlijke lichtinval en past daarom in elke kamer. Het geeft een natuurlijke warme sfeer in huis of dit nou in de woonkamer, badkamer of slaapkamer is.

Naast de prettige sfeer zijn houten jaloezieën ook heel praktisch. Zo zijn ze eenvoudig schoon te houden en dat met alleen een vochtig doekje. De jaloezieën zijn op maat te maken en beschikbaar in twee breedtes. Je kan dus gemakkelijk zelf bepalen hoeveel zonlicht erbinnen wordt gelaten.

Ben jij overtuigd om nu een houten jaloezie aan te schaffen of heb je nog vragen over de selectie jaloezieën? Onze specialisten helpen je graag verder!

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Hoe maak je een goed moodboard?

Het samenstelen van een nieuw interieur begint bij het maken van een persoonlijk moodboard. Moodboards zijn ideaal om je eigen stijl te ontdekken en een eenheid in je interieur te creëren. Het maken van een moodboard kan soms best een opgave zijn, want hoe begin je? En wat voor foto's of plaatjes gebruik je? Wij geven jou hier wat tips en tricks voor het maken van een goed moodboard!

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van gordijnen?

Het inrichten van je woning blijft een aardige klus gezien de vele keuzes die je moet maken. Ook op het gebied van gordijnen zijn er enorm veel opties waar je uit kunt kiezen. Van belang is natuurlijk wel om gordijnen te kiezen waar jij blij van wordt. Raamdecoratie is immers bepalend voor je interieur en hebben impact op de uitstraling. Maar hoe kies je dan de juiste gordijnen? Wij hebben een checklist voor je opgesteld met de punten waarop je kunt letten bij de aanschaf van nieuwe gordijnen.

Hoe vind je een vloer die bij je past?

Wil je een nieuwe vloer leggen, maar ben je er nog niet over uit welke vloer nu het beste bij jouw interieur past? Iedere vloer heeft zo zijn eigen voordelen en eigenschappen met betrekking tot de ruimte waar die in ligt. Met het volgende stappen plan helpen we je een handje in het vinden van de juiste vloer.