Binnenzonwering

Veelzijdigheid van plisségordijnen

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Ben je op zoek naar bijpassende raamdecoratie? Overweeg dan eens verduisterende plisségordijnen. Daarmee weer je al het licht uit je slaapkamer en is een fijne nachtrust gegarandeerd. Wil je een frisse blik werpen op je woonkamer? Overweeg dan luxaflex plisségordijnen. Deze laten zoveel licht binnen als je wilt.

Voordelig
De veelzijdigheid van plisségordijnen is ongekend. Het assortiment bestaat uit een verduisterend model met aan de achterzijde een andere of dezelfde donkere tint. We hebben ook lichtdoorlatende of transparante stoffen. In verschillende kleuren en op maat gemaakt door onze in huis specialisten!Vier typen systemen
Het systeem van je plisségordijn zegt iets over een persoon. Ben je wat pragmatischer of zit je bovenop de esthetiek van de ruimte? Wil je dat het makkelijk te bedienen is, met bijvoorbeeld een gekke feature, kies dan voor de griepbediening top-down. Dit type wordt met spandraden gemonteerd en is geschikt voor draai-koepramen. Het geheel wordt met handgrepen bediend. Creëer een afgeschermd stuk tussen de onder- en bovenkant van het raam.

De ‘normale’ greep bediening heeft handgreep op de onderrail. Deze kun je gemakkelijk omhoog en omlaag bewegen. Dit is vooral geschikt voor montage in/op deuren en ramen. Mocht het raam op grote hoogte hangen, kun je een bedieningsstang bijgeleverd krijgen.

Koordbediening is geschikt voor rechtopstaande ramen. Je hebt twee typen koorbediening: ‘normaal’ en ‘top-down’. Normaal is, zoals het zegt, normaal en gaat enkel omhoog of omlaag. Top-down is een systeem waarbij de bovenkant en de onderkant verschoven kunnen worden. Ideaal voor een woonkamer aan de straatkant met weinig lichtinval. Je hebt dan de mogelijkheid om de gordijnen op oog hoogte te plaatsen, zodat niemand naar binnen kan kijken. Licht kan aan de boven- en onderkant het huis binnen. Ze worden geleverd met kikkers, om de koorden netjes weg te kunnen werken in de muur of hout.


Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.