Keuken

Keukeninspiratie in 5 stappen

Thursday, October 14, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

De keuken is dé plek waar je iedere dag komt en dus de plek waar je je het meest thuis wil voelen. Of je nou gaat verhuizen of gewoon toe bent aan iets nieuws wij helpen je graag met de perfecte keukeninspiratie om je heerlijk thuis te voelen. Weten hoe?  

 

1.    Kies een sfeer voor jou keukeninspiratie

Happy Young, Modern Minimal, Soft Industrial, Pure Natural en NewClassic. Er zijn talloze woonstijlen met verschillende sferen om uit te kiezen. Kies één sfeer uit voor jouw keukeninspiratie om de rust binnen in huis te behouden.

 

2.    Kleur voor in de keuken

Wanneer je een woonstijl hebt uitgekozen kan je kijken naar een passend kleurenpallet binnen die sfeer. Val je meer in de neutrale kleuren? Of past donker of felgekleurd beter? Een kleur kan bepalen wat jouw keuken uitstraalt en hoe jij je in je keuken voelt. Zo straalt een donker kleur hip en elegantie uit, terwijl aardtinten meer rust en balans creëren inde keuken.

 

3.    Keukeninspiratie voor materiaal

Als we kijken naar de materialen die in de keuken gebruikt worden zijn de PVC vloeren van Moduleo de ideale match voor je keuken. Kruimels, overgekookte pasta of melk op de vloer? Geen probleem! De PVC vloeren van Moduleo hebben een toplaag van beschermende coating die vlekken voorkomt.

 

Niet alleen de vloer, maar ook binnenzonwering is belangrijk in de keuken. Transparant, verduisterend, gordijnen of jaloezieën, er zijn talloze soorten raamdecoratie. Kijk op welke dag van het moment bij jou in de keuken naar binnen schijnt en welke raamdecoratie het beste daarbij past.

4.    Keuken stylen

Maak je keuken af met leuke accessoires!Een mooie fruitschaal, gezellige kaarsjes of een mooie vaas met bloemen. De keuken is een veilige haven waar je thuiskomt en daarom wil je gezelligheid in de keuken brengen. Voor de een werkt minimalisme, terwijl voor een ander veelkleur en accessoires kan werken. Kijk daarom wat er past bij de stijl die je in het begin hebt gekozen past en pas daar de styling van je keuken op aan.

 

5.    Keukeninspiratie begint bij een moodboard

Verzamel alle keukeninspiratie die je hierboven hebt verzameld en creëer een moodboard. Dit is dé basis om de inspiratie voor je keuken vast te leggen en uit te werken bij jou thuis!

Is het verzamelen van keuken inspiratie gelukt en weet je wat je wil? Of heb je nog vragen en kan je wel wat hulpgebruiken? Neem contact met ons op of kom naar een van onze winkels, dan kijken we samen verder!

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.