Inspiratie

In 5 stappen naar een modern minimal woonstijl

Thursday, September 16, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Basic, strak en clean zijn dé ingrediënten voor een modern minimal woonstijl. Zachte tinten en natuurlijke materialen creëren een minimalistische en luxe uitstraling. In de woonstijl modern minimal is het van belang om het gevoel van rust terug te brengen in huis. Hoe jij deze woonstijl kan creëren? Wij leggen het in 5 stappen voor je uit.

 

1.    Lichte basis modern minimal

De basis van Modern minimal is strak en clean. Muren en vloeren in lichte kleuren zorgen voor een minimalistische fundering. Kies bijvoorbeeld een lichte houttint voor een PCV vloer of een zachte aardtint voor de muur.

2.    Strakke modern minimal lijnen

De moderne toon wordt gezet door gebruik te maken van strakke lijnen. Van plinten tot raamdecoratie: Ga voor witte jaloezieën of een variant met lichte houttint. Zo creëer je zowel strakke lijnen als een rustige uitstraling.

 

3.    Creëer rust woonstijl

Ruim de boel op! Zonder een opgeruimd huiskan een strakke lichte basis niet genoeg rust geven om echt te relaxen in jouw huis. Het oog zal altijd de losse spullen opmerken, dus hup in de benen en opruimen maar.

4.    Kleuren modern minimal

Taupe, zand of donkerbruin, alle aardtinten zullen het perfecte kleurenpalet vormen voor de modern minimal woonstijl. Dit kleurenpalet gebruik je niet alleen voor de muren en vloeren, maar ook voor de decoratie in het huis zoals lampen en vazen.

5.    Natuurlijke materialen woonstijl

Wol, hout of linnen? Het gebruik van natuurlijke materialen creëert niet alleen rust, maar weerspiegelt ook een minimalistische uitstraling. Het zorgt dat het huis clean is en een aangenaam gevoel van rust biedt. Thuis was nog nooit zo fijn!

 

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan om jouw huis om te toveren in een modern minimal woonstijl? Kijk voor meer informatie op onze website!

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.