Inspiratie

In 4 stappen naar New Classic

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

De klassieke interieurstijl laat al jarenlang de harten van menig interieur liefhebber sneller kloppen. En dat is niet voor niets. Het authentieke, romantische aspect van klassieke interieurs haalt bij veel menseneen chique, hotelgevoel naar buiten. Wanneer dit wordt gecombineerd met het comfort en de luxe van nu, heb je de prachtige woonstijl New Classic. Wil jij het mooie van toen en het fijne van nu ook doorvoeren in jouw woning? Met onderstaande stappen realiseer jij dit mooie interieur ook bij jou thuis:

Voer zachte tinten door
Zachte tinten zoals lichtgrijs, zandbeige en poederroze zijn de basis van jouwNew Classic interieur. Gebruik deze op de muren en in de meubels, maar vergeet ook zeker het plafond niet voor het ultieme hotelgevoel.


Creëer matte kleurvlakken
Matte kleurvlakken maken je klassieke interieur moderner en zijn dus onmisbaar.Gebruik klassieke, softe tinten en maak deze hip door strakke lijnen toe te voegen. Dit doe je bijvoorbeeld met een rechthoekig vloerkleed op je mooie klassiek houten vloer. Met de vloerkleden van Desso maak je de New Classic sfeer helemaal af.

Luxe materialen
Gordijnen van een verfijnde stof zien er luxe uit en zorgen voor wat warmte en knusheid. Kies voor een semi- transparante variant in een roze tint voor een romantische sfeer of ga voor een veloursstof in een verzadigde tint voor een wat intiemere stijl. Kleuren als Merlt Red, Gold Yellow en Deep Blue lenen zich hier perfect voor. Je vindt ze in de collectie van Kendix Allure.

Maak het af met ronde vormen

Een gouden trolley met ronde vormen of een ronde bijzettafel in een donkere tint maken jouw klassieke interieur eigen en helemaal af. Daarnaast zorgen ronde vormen en goudtinten voor een sierlijk en romantisch geheel.

 

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.