Binnenzonwering

Houd warmte en gezelligheid binnen met gordijnen

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

De dagen worden korter en de avonden langer. Sinterklaas en kerst staan voor de deur en  dat betekent gezelligheid op komst! Iedereen kijkt uit naar deze mooie dagen. Lekker warm en knus met familie of vrienden binnen zitten. Buiten is het hartstikke koud. Thuis wil je de warmte en gezelligheid binnen houden. Dat is een uitdaging, zonder al te veel te stoken. Niemand zit te wachten op een torenhoge energierekening aan het einde van het jaar. Gordijnen zijn gemaakt van isolerend materiaal. Warmte blijft langer hangen en trekt minder snel door de ramen naar buiten. Hoe kun je de warmte in je huis vasthouden? Dat leggen we graag uit!

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Een groot voordeel van rolgordijnen is het montage gemak en de isolerende werking. Ze houden de warmte goed binnen en koude lucht buiten. Zo creëer je een warm en gezellige omgeving!

 

Plissé gordijnen

Plissé is Frans voor 'geplooid'. Deze raamdecoratie vouwt zich op als een harmonica, vandaar de naam. Dit geeft vooreen unieke uitstraling! Plissé gordijnen zijn in verschillende soorten van transparanties verkrijgbaar, zo kun je zelfde ideale lichtinval bepalen. Heb je een redelijk donker huis? Dan kan het prettig zijn om meer licht van buiten door te laten.

 

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen heb je eindeloze opties als het gaat om kleur, transparantie en design. Genoeg keuze om een passend model te vinden! Inde wintermaanden zijn rijke kleuren vaak bijpassend. Dit geeft een warm gevoel aan jouw huis en houdt de warmte binnen!

 

Een hangend gordijn

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten gordijnen zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Normale gordijnen worden vaak vergeten door de hoeveelheid aan opties. Merken zoals Artelux, De Ploeg, Kendix en Vadain bieden de beste soorten gordijnen met een breed assortiment. Hoe dikker de stof is van de gordijnen, hoe beter de warmte van je huis wordt vastgehouden. Houd daar dus rekening mee!

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.