Inspiratie

Hoe maak je van jouw woning een smart home?

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Als je dacht dat een huis niet meer is dan een stapel bakstenen, dan heb je het mis. Elk huis heeft een karakter en de mogelijkheid om te veranderen of te groeien. Het is mogelijk om je woning in een handomdraai om te toveren ineen "Smart Home". Smart living is tegenwoordig een hele grote hype op. de huizenmarkt. Door apparaten aan elkaar te koppelen kun je elk huis 'slimmer' maken, denk aan smart locks, camera's en op afstand bedienbare raamdecoratie.Het brengt voordelen met zich mee waardoor mensen zich comfortabeler, veiliger en efficiënter voelen. In principe kan iedereen slim wonen, zolang je maar een internetverbinding hebt.

Smart op afstand

Een van de grote voordelen van smart wonen is dat je overal en nergens op de hoogte kan blijven van wat er rondom -en in jouw huis gebeurt. Je kunt namelijk met één enkele app alle verbonden apparaten beheren.

Een smart deurbel

Een van de grote voordelen van smart living is dat je overal op de hoogte kunt blijven van wat er rondom -en in- je huis gebeurt. Je kunt immers alle aangesloten apparaten met één app beheren.

Smart raamdecoraties

Als je op zoek bent naar meer luxe, privacy en veiligheid kun je kiezen voor automatische gordijnen of binnen zonnewering. Met slechts een druk op de knop kun je gemakkelijk de stand van je gordijnen en binnenzonwering aanpassen.Hiervoor hoe je tegenwoordig niet eens thuis te zijn.

Met de slimme systemen van Powerview en Somfy kun je jouw raamdecoratie waar je ook bent, wanneer je maar wilt aanpassen. Zo zorg je er gemakkelijk voor dat jouw interieur beschut wordt tegen zon en warmte als de zon ineens begint te schijnen of dat pottenkijkers geen zicht meer hebben als je afspraak iets later wordt dan gepland. Hiermee is je woning altijd goed beschermd.

Smart verlichting

Een slim systeem biedt niet alleen extra veiligheid, het zorgt ook voorextra comfort en sfeer in je huis. Het geeft je de mogelijkheid om al je lampen te bedienen vanaf je smartphone. Wil je liever warm of koel licht, voor de avond of overdag? Zelfs wanneer je niet thuis bent, kun je alle lichten op afstand bedienen.

Smart sound

Wellicht heb je Spotify op je smartphone, maar vind je dat zachte geluid helemaal niks. Of je nu in de keuken, huiskamer of slaapkamer bent met je smart speakers kun je je muziek streamen waar je ook bent. Wil je nog een stapje hoger gaan, dan kun je kiezen voor een smart speaker met voice recognition.

Al deze functies bieden heel veel voordelen. Zodra je alles met elkaar gekoppeld hebt merk je dat je huis tot leven komt. Dit kun je doen via een router die een verbinding maakt met alle apparaten en jouw smartphone. Slim wonen was nog nooit zo simpel.

 

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.