Inspiratie

Hoe breng je lente in je interieur?

Tuesday, April 6, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

De dagen worden langer, de bloemen komen weer tevoorschijn en de zon begint ook meer te stralen: het is lente! Maar, hoe haal je dit lente gevoel mee naar binnen? De lente staat vaak voor een nieuw begin. Tijd dus om ook nieuwe frisheid in je interieur door te voeren. Wij geven je een paar manieren en tips hoe je lente in jouw interieur kunt brengen.

Frisse wind door je interieur

Lichte pastel kleuren geven echt dat lente gevoel. Tegenwoordig kan je veel accessoires zoals bijvoorbeeld kaarsen in die kleuren vinden. Haal de lente in huis door nieuwe accessoires toe te voegen of door oude accessoires te vervangen. Denk aan leuke gekleurde kussens op je bank, een mooie nieuwe vaas, of wellicht een nieuwe lamp in de huiskamer!

Ook een kleurrijke, vrolijke bos bloemen zorgt vaak voor vrolijkheid in huis en voegt nét dat voorjaarstintje aan het interieur toe. Iets minder onderhoud? Ga dan voor droogbloemen! Het makkelijke hiervan is dat ze zo lang kunnen blijven staan als dat jij wilt.

Ga voor iets nieuws

Een nieuw begin kan niet beter dan echt voor iets nieuws gaan! Daarom is het voorjaar hét moment om een nieuwe vloer te leggen. De kleur van de vloer is belangrijk en bepaald ook de uitstraling van je interieur. Dus ga je voor een lichte tint, of juist voor een donkere tint? Ga je voor laminaat met vissengraat patroon, of juist voor iets wat meer strak? Keuze genoeg!

Ook gordijnen kunnen een groot verschil maken. Bij een licht interieur kan je gaan voor een hoog contrast met donkere gordijnen of juist voor eenheid door lichtere gordijnen te plaatsen. Bij een licht interieur of lichte huiskamer krijg je, vooral met de schijnende zon, al snel dat voorjaarsgevoel.

Nieuwe kleur op je muren

Echt toe aan iets nieuws? Ga dan voor een nieuwe kleur op je muur! Dit zorgt gelijk voor veel fleurigheid in je huis. Zo kan je gaan voor warme, fellere tinten, zoals oranje en rood, of voor vrolijke felle tinten, zoals geel of licht groen. Toch liever een minder felle kleur? Ook hierbij kan je denken aan pasteltinten of natuurlijke tinten. Dat nieuwe kleurtje op de muur zal echt zorgen voor een nieuwe en frisse look van je interieur.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.