Binnenzonwering

Gordijnen voor in de slaapkamer

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Je vraagt je misschien af: “Wat voor gordijnen passen nou het beste in mijn slaapkamer?” Dat is een vraag waar we graag antwoord op geven!Een mens slaapt gemiddeld 7 tot 9 uur per dag. Dat betekent dat je een enorm groot gedeelte van je leven in de slaapkamer spendeert. Daarom is het van uiterst belang dat de gordijnen niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook bij het interieur passen en verduisterend zijn. In dit artikel beschrijven wede voordelen van verschillende soorten gordijnen.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn sfeervol, functioneel én helemaal in momenteel! Een vouwgordijn is ongeveer hetzelfde als een rolgordijn. In plaatsvan dat het langzaam omhoog rolt, vouwt het zichzelf in. Dit heeft een wat luxere uitstraling. Vouwgordijnen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Veel opties voor in de slaapkamer!

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al jaren de best verkochte gordijnen inNederland. Dat is met een hele goeie reden! Rolgordijnen zijn namelijk makkelijk te installeren, zelfs voor mensen met twee linker handen! Ze zijn makkelijk schoon te maken en super gebruiksvriendelijk.

 

Normale gordijnen

Een donkere ruimte is natuurlijk meer dan fijn voor een goede nachtrust. Normale gordijnen zijn ideaal om de slaapkamer mee te verduisteren. Je wilt uiteraard niet wakker worden door het licht van buiten.Normale gordijnen staan beeldig in verschillende interieur stijlen. Voor een breed assortiment van normale gordijnen ben je aan het juiste adres bij Artelux, De Ploeg, Kendix en Vadain.

 

Jaloezieën

Sfeer toevoegen aan je slaapkamer? Kies voor houten- of aluminium jaloezieën. In combinatie met gordijnen heb je overdag een lichte slaapkamer en ’s nachts is het donker. Ideaal als je slaapkamer aan de straatkant is. Kunnen mensen overdag niet naar binnen kijken. Kies nooit alleenvoor jaloezieën in de slaapkamer! Dan doe je ’s nachts namelijk geen oog dicht.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.