Flexa kleur van het jaar 2022: hoe voer je deze kleurtrend door in jouw interieur?

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Verfmerk Flexa heeft opnieuw de Kleur van het Jaar uitgeroepen. Dit jaar is het Bright Skies; licht en luchtig. Samen met een panel internationale designexperts hebben ze trends in ons dagelijks leven gevangen in sfeer. Welke kleur past bij onze gemoedstoestand? Hoe verwerken we ons gevoel in het interieur? In onderstaande blog vertellen we hoe je de kleurtrend doorvoert in jouw interieur.

Invloeden van buitenaf
Met de komst van de pandemie is ons leven 180 graden gedraaid. We werken opeens veel vaker thuis. Dat betekent dat ons huis meer dan een thuis is geworden. Eten, slapen, koken, vrienden ontvangen en werken doen we inmiddels thuis. Dat is best wel gek. Tegelijkertijd is de pandemie ons niet gemakkelijk afgegaan. De lockdown heeft een flinke tol op onze fysieke en mentale staat geëist.

We zijn de natuur, creativiteit en cultuur steeds meer gaan waarderen. Ze brengen ons rust en regelmaat ten tijde van angst en onzekerheid. Iedereen is opzoek naar de perfecte balans in zijn/haar wereld. De kleur Bright Skies is levendig en optimistisch voor de geest. Het maakt je huis opener.Bright skies in het interieur
Waarschijnlijk moet jouw ruimte vaak veranderen van functie. Van leefkamer tot kantoor. En van kantoor tot klaslokaal. En van klaslokaal tot ontvangstruimte. Breng meerdere kleuren aan in je huis en houd deze voor gemak en stijl in pastelkleuren. Het maakt uw ruimte levendig en onderscheid de verschillende functies. Uw meubelen kunt u speciaal aanschaffen om ruimten natuurlijk op te delen.

Haal de natuur meer in huis met fris groen en blauw-achtige kleuren. Plaats hier en daar een kamerplant en waan u al snel in een huiselijke jungle. Vergeet ze niet water te geven! Natuurkleuren ogen rustig en brengen heil in bijvoorbeeld het hectische stadse leven.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.