Inspiratie

Breng de stad naar jouw huis: Urban Industrial stijl

Tuesday, October 10, 2023

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Zoek je een stijl met een stedelijke en hippe uitstraling die de warmte van thuis met zich meebrengt? Laat je dan inspireren door de Urban Industrial woonstijl. Het roept de sfeer op van een trendy stadse loft met een gevoel van warmte, knusheid en comfort. Nieuwsgierig of deze woonstijl bij jou past? Doe de Woonstijlen Quiz en ontvang een gratis persoonlijk moodboard!

Wat is Urban Industrial: Stedelijke elegantie

Wil jij ook de authentieke elementen van de stad naar jouw woning brengen? Dat kan met Urban Industrial. Beeld je in: grote ramen die de stad binnenlaten, hoge betonnen plafonds met zichtbare leidingen, metalen accenten en bakstenen muren die het stadsgevoel naar binnen halen. Het straalt een gevoel van moderne luxe uit, terwijl het de rauwe elementen van de stad bevat. Maar, het draait niet alleen om rauw en ruig. De zachte meubels, sfeerverlichting en levendige kunstwerken geven deze stijl een warme touch. Zo voelt jouw interieur zowel hip als stijlvol aan. 

De highlight van deze stijl - Dynamische eyecatchers

De energie van de stad leeft in je woonkamer, waarin elk element een eigen verhaal vertelt. Zo heb je ruwe muren met graffiti-elementen, donker getinte vloeren die je laten denken aan asfalt, neonlichten die je nacht verlichten, en een oude stadsfiets als een uniek kunstwerk. Al deze elementen voegen een authentiek stadsgevoel toe aan je interieur. Het is een moderne benadering van het industriële design om de stad naar jouw thuis te brengen. 

Urban Industrial in jouw interieur

Vind je de stad helemaal geweldig en wil je de Urban Industrial woonstijl terug zien in jouw interieur? Dan hebben wij hier 4 tips om je op weg te helpen.

 • Stadsneutrale tinten
  Begin met een basis van neutrale tinten zoals wit, beige, staalgrijs en zwart. Deze kleuren leggen de basis en laten felle accenten en texturen in je woning goed opvallen.

 • City inspired verlichting
  Breng industriële hanglampen of neonkunst in huis om de avonden in je kamer te verlichten en een uniek stadsgevoel te creëren.

 • Mix van materialen
  Wat past nou echt bij deze stijl? Natuurlijk beton, metaal en onbewerkt hout. Dit zijn de materialen die het industriële gevoel naar je huis brengen en het een authentieke uitstraling geven.

 • Industriële touch
  Voeg industriële elementen toe, denk aan een bakstenen muur, stalen leidingen, metalen lampen, vintage stadsplattegronden of straatnaamborden toe aan je interieur. Dit geeft je woning een echte loft-uitstraling.

Urban Industrial is de perfecte woonstijl voor als je een stedelijke en hippe uitstraling wil combineren met warmte en comfort in je interieur. Ervaar de energie van de stad door de grote ramen, industriële hanglampen, zichtbare leidingen en bakstenen muren met de knusheid van sfeerverlichting en levendige kunstwerken bij jou thuis. Benieuwd of deze woonstijl bij je past? Doe de Woonstijlen Quiz voor een persoonlijk moodboard en meer inspiratie! 

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.