Vloeren

Ben jij toe aan een nieuwe vloer maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt?

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Een nieuwe vloer? Zo pak je dat aan. Soms kan je interieur wel een opfrisbeurt gebruiken. Het aanpassen van de vloer kan een enorm verschil maken. Wat vloeren betreft is de keuze reuze. Ga je voor PVC, vinyl of tapijt? Voor een lichte vloer of een met een strakke, donkere look? Wij helpen je op weg met dit stappenplan:

1. Een plan maken
Heb je een vloer gekozen? Mooi. Dan kan het echte werk beginnen. Maar voordat je gaat beginnen met kopen en leggen, is het slim om een plan te maken. Zo kun je goed nagaan waar je aan moet denken voordat je de vloer gaat leggen. Of je een ondervloer nodig hebt bijvoorbeeld. En hoe lang de vloer moet liggen voordat je er ook daadwerkelijk op kunt gaan leven. Onze adviseurs hebben alle kennis die nodig is en helpen je graag bij het opstellen van zo’n plan van aanpak.

2. Een keuze maken
Iedere vloer heeft zijn eigen kwaliteiten. Daarom is het belangrijk om goed na te gaan welke van deze kwaliteiten goed aansluiten bij jouw wensen en interieur. Ben je op zoek naar een vloer voor ineen vochtige ruimte? Dan kan PVC een goede keuze zijn voor jou. Liever eenvloer die wat warmer aanvoelt en makkelijk schoon te maken is? Dan kun je misschien beter voor vinyl gaan.3. Materiaal aanschaffen
Eenmaal een plan gemaakt, weet je precies wat je aan moet schaffen voor de perfecte vloer. Als je je goed hebt laten adviseren, kom je niet voor verrassingen te staan en is het klusje zo geklaard.

4. De oude vloer eruit
In with the new, out with the old. Een nieuwe vloer begint logischerwijs bij het eruit halen van de oude. Bedenk je vóórdat je de oude vloer eruit gaat halen goed waarom je een nieuwe vloer wilt, zodat je daar rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van een nieuwe.

5. Starten met leggen
Alles in huis? Dan kun je beginnen met leggen. Een vloer leggen is een nauwkeurig klusje, waarbij concentratie en geduld komt kijken. Je wilt immers niet dat de vloer na enige tijd stuk gaat of bol gaat lopen.

Bij BINNEN hebben we genoeg vakmannen in huis die graag je vloer komen leggen. En dan weet je zeker dat het goed gaat. Kom langs in onze winkel en maak een afspraak.


Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.