4 tips voor een licht en natuurlijk interieur

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

In aanloop naar de zomer kan je interieur misschien wel een opfrisbeurt gebruiken. Met een aantal kleine aanpassingen haal jij al gauw een frisse wind door je interieur die al snelvoor een rustige, natuurlijke sfeer zorgt. Wij geven je 4 tips om het binnen in een handomdraai een fris en natuurlijk interieur te maken.

1. Kies goede raambekleding
Er bestaan ontzettend veel variaties aan wat je voor je ramen kunt hangen. Ook zijn er diverse combinaties mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van inbetweens in combinatie met gordijnen? Stel voor jezelf een lijst op met wensen waaraan jij wilt dat jouw raambekleding voldoet. Kom langs in onze winkel en laat je adviseren over welk soort raamdecoratie het best bij jouw wensen past. Wij kunnen je ook goed adviseren welke combinaties het beste passen binnen jouw interieur én aansluiten op jouw woonwensen.



2. Laat ronde vormen terugkomen
Ronde vormen geven je interieur al snel een gezelligere sfeer. Ze doorbreken het strakke en harde van rechte lijnen. Kies bijvoorbeeld voor een ronde tafel of een groot, rond vloerkleed. Dit staat eenstuk informeler dan rechte vormen.

3. Maak gebruik van warme tinten
Een likje verf op de muur doet wonderen. Kiesvoor aardetinten met een lichte ondertoon, zoals leemgrijs, hazelnootbruin of zelfs nude roze. Met zo’n tint maak je je interieur meteen een stuk sfeervoller en rustiger. Ook een vloer in een natuurlijke tint maakt een groot verschil.



4. Schaf accessoires en meubels aan van natuurlijke materialen
Materialen als leer, wol, linnen en hout mogen niet ontbreken in een gezellig interieur. Kies bijvoorbeeld voor een grof gebreid wollen deken of een houten salontafel. En vergeet het vloerkleed niet.Leg een hoogpolig vloerkleed onder de salontafel en je hebt niet alleen warme voeten, maar ook meteen een cozy woonkamer.

 

Heb je toch nog vragen over het creëren van een licht en natuurlijk interieur of wil je een advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.